Slimme brandmelders kunnen uw leven redden

Slimme brandmelders kunnen uw leven redden

Een beginnende brand kan binnen enkele minuten uitbreiden naar een uitslaande brand. De kans op zwaar of soms zelfs fataal letsel is dan groot. Het is daarom belangrijk dat u, vooral ’s nachts, op tijd kunt vluchten als er brand is ontstaan. Zorg dus voor minimaal één brandmelder per etage van uw huis. Plaats deze op centrale plekken. Daarnaast is het aan te raden om extra brandmelders te plaatsen op brandgevaarlijke plekken, zoals bij de droger en de CV-ketel.

De slimme brandmelders van TRENDITNOW

Indien uw huis is voorzien van ons slimme alarmsysteem kunt u hier ook brandmelders aan koppelen. Naast de harde sirene die afgaat bij brand in uw huis ontvangt u tevens een telefonische melding, SMS, e-mail of pushmelding op uw smartphone. Het voordeel hiervan is dat u, ook wanneer u niet thuis bent, direct op de hoogte wordt gesteld bij een brand. Zo kan er snel gereageerd worden om de schade te beperken.

One thought on “Slimme brandmelders kunnen uw leven redden

  1. Goede brandmelders zijn een must in deze tijd. Ik heb er ook in geïnvesteerd zodat mijn woning zo veilig mogelijk is voor mijzelf en mijn kinderen. Je kan je ook goed laten voorlichten over de opties wanneer je niet veel verstand van dit onderwerp hebt. Dit heb ik ook gedaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *