Bescherm Wat Voor U Belangrijk Is

Bescherm Wat Voor U Belangrijk Is

Na een inbraak of overval bij u of in de omgeving zit de schrik er meestal goed in en zal u snel een alarmsysteem of bewakingscamera willen aanschaffen. Met de alarmsystemen van TrenditNow bent u inbraak altijd een stap voor!

TrenditNow maakt huisbeveiliging alarmsystemen betaalbaar voor iedereen. Alarmsystemen van TrenditNow hebben zelfs meer functies dan de (basispakket) alarmsystemen van de bekende leveranciers die al gauw 300 euro kosten. Bij TrenditNow geven wij niet alleen een laagste prijsgarantie, maar kunt u al tegen een derde prijs elders uw woning of kantoor tegen koolmonoxidevergiftiging, brand of inbraak beveiligen.

Verlaag de kans op inbraak of overval tot 90%

Met een alarmsysteem kunt u de veiligheid een flink stuk verhogen en de kans op inbraak of overval met wel 90% verlagen.

Een alarmsysteem zal bij een inbraak thuis of op kantoor de inbreker snel detecteren en alarm slaan. Het alarmsysteem zal een luide sirene en flitslicht aansturen waardoor inbreker snel vertrekt en de omgeving en de contactpersonen gewaarschuwd worden.

Het alarmsysteem van TrenditNow zorgt ervoor dat u direct wordt gewaarschuwd, zodra alarm is geactiveerd door de slimme sensoren. Het alarmsysteem heeft een Wi-Fi en GSM functie. Dat wil zeggen dat er een SMS naar jouw en/of contactpersonen verzonden wordt wanneer alarmsysteem getriggerd wordt en hiervoor is geen simkaart nodig. Bij geen wifi-verbinding wordt er een SMS verzonden of wordt er gebeld bij afgaan van alarm. In dit laatste geval moet er wel een simkaart in het Alarm Paneel.

Wanneer u een SMS ontvangt kunt u daarin zien welke sensor(zone) er is afgegaan. U kunt de sensor apart instellen dus u kunt zelf instellen welke sensor het alarm direct moet activeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *